Apartman116 Airport

Apartman116 Airport  & Squash – ahová érdemes betérni!

A Liszt Ferenc Repülőtérhez 10 perc távolságra található Apartman 116 Airport  & Squash az év minden napján várja pihenésre vágyó vendégeit. A szálláshely Vecsésen, nagyon könnyen megközelíthető helyen helyezkedik el, Budapesttől 20 percre. Nagyon jól felszerelt apartmanjaink mellett, nemzetközi szintű fallabda pályával is rendelkezünk, így a sportolni vágyó vendégeink igényeinek is eleget tudnunk tenni.

Apartman116 Airport – kényelem és pihenés

A Liszt Ferenc Repülőtér szomszédságában lévő Apartman116 Airport a legjobb megoldás lehet, ha esetleg két repülés között nem szeretne feleslegesen átutazni a forgalmas fővároson keresztül. De akkor is tökéletes választás lehet, ha csupán pihenni szeretne néhány napot a mozgalmas nagyvárosokon kívül, ám mégis rendkívül frekventált helyen.

Összesen 11 apartmannal rendelkezünk, amelyek mindegyike kivétel nélkül teljes felszereltséggel rendelkezik – a WIFI hozzáférés, a kábeltévé, valamint a légkondicionáló is vendégeink rendelkezésére áll. Az Apartman116 Airport összes apartmanjához tartozik egy-egy jól felszerelt konyha, melyben az evőeszközök és az edények, a hűtőszekrény, a mikrohullámú sütő, valamint a vízforraló is megtalálható. A tágas apartmanokhoz kivétel nélkül tartozik külön zuhanyzó és WC. A legkisebb apartmanunk 3, míg a legnagyobb 6 ággyal rendelkezik.

Pihenés és sportolás egy helyen? Igen!

Sportolni vágyó vendégeinknek sem okozunk csalódást. Az Apartman116 Airport  & Squash a jól felszerelt apartmanok mellett egy nemzetközi szintű, légkondicionált squash pályával is rendelkezik. Az öltözőkben biztosítunk zuhanyzási lehetőséget is. Igény szerint ütő- és labdabérlés is elérhető, valamint az ide járó oktató edzéseket is szívesen vállal.

Apartman116 Airport & Squash – szállás a lehető legjobb helyen

Az Apartman116 Airport & Squash könnyedén megközelíthető az M0 körgyűrűről a „VECSÉS” kijáratnál letérve. Budapestről érkező vendégeinknek a „VECSÉS NYUGAT” táblát kell követniük, a 400-as (régi 4-es) úton haladva. Vonattal a Nyugati pályaudvarról Vecsés állomásig kell utazni, ahonnan 20 perc séta után találják meg szálláshelyünket.

Ha Budapest közelében, nyugodt környezetben szeretne pihenni, térjen be hozzánk! Az év minden napján várjuk vendégeinket.